Møbler til badeværelse

Skal du have nyt badeværelse eller trænger dit nuværende badeværelse til en opfriskning? Hos VVS Centeret kan du finde mange gode tilbud på møbler til badeværelset, der giver dit badeværelse en god funktionalitet og et stilrent look.

Vi forhandler flere forskellige mærker i mange designs og materialer, og du vil derfor altid kunne finde noget, der passer til din stil. Uanset om du er til de helt store opstillinger med dobbeltvask eller til små og kompakte løsninger, kan du findet det hos os. Fælles for alle vores møbler er, at de er skabt med et skarpt øje for kvalitet og holdbarhed. 

​Møbler af høj kvalitet

På badeværelset er der ofte høj luftfugtighed, og der skal dine møbler kunne holde til det. De skal kunne tåle store udsving i temperatur og fugt, så du ikke hele tiden skal udskifte møblerne. Det kan derfor godt betale sig at købe møbler til badeværelset i god kvalitet. Hos VVS Centeret finder du alt hvad du har brug for til at indrette et moderne og lækkert badeværelse. Mulighederne er uendelige.

​Foruden mærkerne nedenfor, har vi også et bredt udvalg af produkter fra Oras, Dorn Bracht, Smedebo og mange flere.

​Kontakt os i dag

​Har du brug for nye badeværelsesmøbler, eller er du i tvivl om, hvilken stil der passer til resten af dit hjem? Så er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 63 10 50 25 eller sende en e-mail på info@vvscenteret.dk.

​Når du har fundet en stil, der matcher dine ønsker og behov, kommer vi og monterer dit nye badeværelse, hvis møblerne kræver montering. Vi monterer altid hurtigt og effektivt, så du ikke står uden badeværelse i unødvendig lang tid. 

Vi forhandler blandt andet følgende mærker:

Nyheder

Badeværelser - Odense M  - VVS Centeret ApS

​Nyt tilbudsmagasin kommer snarest.

Skriv til VVS Centeret ApS

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt VVS Centeret ApS

Børstenbindervej 10, 5230 Odense

Besøg vores 650 m2 store showroom

CVR: 27257348

Telefon: 63 10 50 25

facebook​ Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 21 anmeldelser på Facebook

insta​ Her kan du se billederne fra vores hverdag. Følg os på @vvs-centeret

Åbningstider

​Mandag   10:00 - 17:00

Tirsdag​    10:00 - 17:00​

Onsdag​    10:00 - 17:00​

Torsdag​   10:00 - 17:00​

​Fredag     10:00 - 17:00​

​Lørdag     10:00 - 13:00​