VVS installatør og VVS specialister løser enhver opgave

Vi er en VVS installatør i Odense, der har fokus på at levere høj kvalitet og service i topklasse. Det er vigtigt for os at levere resultater, som kan gavne dig nu og i mange år frem.

​Overvejer du et nyt badeværelse, løber toilettet eller skal din Quuoker-kogevandshane udskiftes eller repareres? Så kan du trygt kontakte os i dag. Vi tilbyder alt inden for VVS arbejde, og vi hjælper kunder fra hele Fyn med alle opgaver. Hvis du har brug for justeringer, så tilbyder vi også reparationer og vedligeholdelse af nuværende installationer, men vi hjælper også gerne med helt nye installationer og monteringer, hvis du har brug for det.

​Vores medarbejdere har mange års erfaring, og derfor er vi også din fortrolige samarbejdspartner, når du står over for en opgave. Hos os får du den rette rådgivning og vejledning på din VVS opgave. Vi løser altid opgaven omhyggeligt med vores kunders ønsker og behov for øje. 

​En familie af VVS-specialister

I vores 650 m2 store showroom finder du, udover et hav af VVS-artikler, reservedele og baderumsmøbler, også vores familie af faguddannede specialister. De står klar til at inspirere og vejlede dig i dit næste badeværelsesprojekt. 

Vi er ikke blot en VVS-butik i Odense med VVS-artikler af højt kvalitet, men også en erfaren samarbejdspartner når det kommer til totalentrepriser. Vores VVS installatør og badkonsulenter hjælper med alt fra montering af armaturer i hjemmet til klargøring af badeværelse og køkken. 

Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål eller har du brug for gode råd eller inspiration til dit næste badeværelsesprojekt, så er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon 63 10 50 25 eller sende en e-mail på info@vvscenteret.dk

Du er også meget velkommen til at kigge forbi vores store VVS-butik på Børstenbindervej 10. Her er der rig mulighed for at søge inspiration til dit næste VVS-projekt, eller få en god snak med en VVS-installatør eller VVS-specialist. 

Nyheder

Badeværelser - Odense M  - VVS Centeret ApS

​Nyt tilbudsmagasin kommer snarest.

Skriv til VVS Centeret ApS

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt VVS Centeret ApS

Børstenbindervej 10, 5230 Odense

Besøg vores 650 m2 store showroom

CVR: 27257348

Telefon: 63 10 50 25

facebook​ Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 21 anmeldelser på Facebook

insta​ Her kan du se billederne fra vores hverdag. Følg os på @vvs-centeret

Åbningstider

​Mandag   10:00 - 17:00

Tirsdag​    10:00 - 17:00​

Onsdag​    10:00 - 17:00​

Torsdag​   10:00 - 17:00​

​Fredag     10:00 - 17:00​

​Lørdag     10:00 - 13:00​