​Renovering af badeværelse

Matcher dit badeværelse ikke længere dine ønsker og behov? Eller vil du gerne forlænge dit badeværelses levetid? Så kan det være en god idé at få professionel hjælp til renovering af dit badeværelse.

Hos VVS Centeret har vi mange års erfaring med renovering af badeværelser. Du finder kvalitetsbevidste totalløsninger, hvor vi ordner alt fra start til slut. Vi står hele tiden klar til at rådgive vores kunder om, hvad der fungerer mest hensigtsmæssigt på badeværelset. Vi finder løsninger, der både matcher dine ønsker og behov. 

Smukke resultater

Vores dygtige medarbejdere står klar til at rådgive dig gennem hele processen. Du kommer derfor aldrig til at stå alene med dit projekt. Hos VVS Centeret er vi kvalitetsbevidste, og vi gør vores bedste for at udføre renoveringsarbejdet hurtigt og effektivt, så du ikke skal undvære dit badeværelse i længere tid end nødvendigt. Vi har mange års erfaring, og derfor ved vi også, hvad der fungerer godt, og hvad der fungerer mindre godt i netop din situation. 

Kom et skridt tættere på dit nye badeværelse

Hvis du går og drømmer om et moderne badeværelse med vand- og energibesparende løsninger i et smukt og stilfuldt design, der både er rengøringsvenligt og funktionelt, er du meget velkommen til at kontakte os. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du blot har spørgsmål. Vi kan hjælpe dig godt i gang med dit nye badeværelse

Vi kan træffes på telefon 63 10 50 25. Du kan også sende en e-mail til info@vvscenteret.dk

Kom forbi og oplev materialerne

Du er desuden meget velkommen til at besøge vores store showroom og VVS-butik på Børstenbindervej 10. Her er der rig mulighed for, at søge inspiration til dit kommende badeværelse eller få en god snak med vores VVS-specialister.

Nyheder

Badeværelser - Odense M  - VVS Centeret ApS

​Nyt tilbudsmagasin kommer snarest.

Skriv til VVS Centeret ApS

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt VVS Centeret ApS

Børstenbindervej 10, 5230 Odense

Besøg vores 650 m2 store showroom

CVR: 27257348

Telefon: 63 10 50 25

facebook​ Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 21 anmeldelser på Facebook

insta​ Her kan du se billederne fra vores hverdag. Følg os på @vvs-centeret

Åbningstider

​Mandag   10:00 - 17:00

Tirsdag​    10:00 - 17:00​

Onsdag​    10:00 - 17:00​

Torsdag​   10:00 - 17:00​

​Fredag     10:00 - 17:00​

​Lørdag     10:00 - 13:00​